O NAMA

profiller
ALUMINAKS METAL SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ

O NAMA

ALUMINAKS METAL, kao jedna od inovativnijih kompanija u našoj zemlji, svoju delatnost obavlja u okviru sektora za proizvodnju aluminijumskih profila i pripadajuće opreme.

Pored uspeha koje je pokazala na tržištu Turske, kompanija nastavlja da gradi svoj prepoznatljivi brend pre svega zahvaljujući izvozu širom sveta, u zemlje Evrope, Amerike, Afrike i Bliskog istoka. Kompanija je opredeljena da svoja iskustva stečena u sektoru proizvodnje aluminijumskih profila usmeri na ulaganja u kvalitet i zapošljavanje.

Pored toga, ALUMINAKS svoje proizvode izvozi u mnogim zemljama prevashodno zbog kratkog perioda proizvodnje i činjenici da ne odustaje od proizvodnje visoko kvalitetnih proizvoda.

Osnovni cilj i politika kvaliteta kompanije jeste da se uvek moraju zadovoljiti zahtevi kupaca. Zahvaljujući visokom kvalitetu koji poseduje i praktičnom ambalažiranju proizvoda, brzim i blagovremenim isporukama, kao i povoljnim cenama, kompanija je uspela da se dokaže u okviru sektora proizvodnje aluminijumskih profila.